Asiantuntijalla on asiaa

Maahantuojan asiantuntemus korostuu kuumentuneilla koronakotitestimarkkinoilla

Bernerin pitkän ja asiantuntevan diagnostiikkakokemuksen ja luotettavan valmistajayhteistyön ansiosta jälleenmyyjät ja loppukäyttäjät voivat luottaa Bernerin maahantuomiin Flowflex-koronakotitesteihin. Jälleenmyyjä voi varmistua vaatimukset täyttävän Flowflex-testin aitoudesta käyttöohjeista löytyvästä Bernerin logosta.

Koronakriisi kuumentaa koronakotitestien markkinoita. Kysyntä synnyttää tarjontaa, joiden takana saattaa olla diagnostiikka-alalla aiemmin tuntemattomia tahoja. Tämän vuoksi jälleenmyyjille turvallisimmat kumppanit ovat tunnettuja, luotettavia toimijoita, joiden läpinäkyvyys ja rehellisyys on tarkistettavissa pitkältä ajalta.

Berner Oy on yli 100-vuotias kotimainen perheyritys. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet. Toiminta on luotettavaa, ennustettavaa ja avointa.

Valmistajan ja maahantuojan vastuu

Testimarkkinoilla Berner on ollut pitkään ennen koronakriisiä. Yritys on koronakotitestien virallinen maahantuoja, jonka toiminta täyttää diagnostiikka-alaa koskevat lakisääteiset vaatimukset.

Berner on tehnyt yhteistyötä kotitestejä valmistavan päämiehen, Acon Biotechin, kanssa jo ennen kotitestien maahantuontia. Bernerin ja Acon Biotechin välit ovat hyvät ja luottamukselliset. Valmistajalla on kokemusta Suomen lisäksi yli 150:sta muusta maasta, ja yritys on toimittanut Eurooppaan jo satoja miljoonia Acon FlowflexTM -antigeenipikatestejä.

Flowflex on sekä oireellisten että oireettomien itsetestaukseen soveltuva luotettava koronakotitesti, joka tunnistaa myös omikron-virusvariantin.

Lainsäädäntö velvoittaa

Bernerillä on pitkän kokemuksen ja luotettavan päämiehen lisäksi tuntemusta kansallisesta lainsäädännöstä ja yritys noudattaa tarkasti valvovan viranomaisen Fimean ohjeita.

Koronakotitestit ovat vaativamman riskiluokituksen tuotteita. Niiden myynti on mahdollista, kun tuotteesta löytyy vaatimustenmukainen, ilmoitetun laitoksen tunnusnumerolla varustettu CE-merkintä. Kotitestit tulee myös ilmoittaa asianmukaisesti Fimealle. Lisäksi pakkauksesta tai siihen kiinteästi liitettynä tulee löytyä käyttöohjeet molemmilla kotimaisilla kielillä, suomeksi ja ruotsiksi. Alkuperäiset pakkausmerkinnät ovat edelleen luettavissa pakkauksen ulkopuolella.

Hankkimalla testit luotettavalta kotimaiselta toimittajalta jälleenmyyjä varmistaa kaiken muun lisäksi, että kotitestien pakkauksista löytyvät ymmärrettävät suomen- ja ruotsinkieliset käyttöohjeet.

Yhteisellä asialla kuluttajan puolesta

Markkinoille on tullut toimijoita, joiden testit eivät täytä kaikkia kotitesteille asetettuja vaatimuksia. Kuluttajien saatavilla on ollut muun muassa koronakotitestejä, joista puuttuu suomen- ja ruotsinkieliset pakkausmerkinnät ja käyttöohjeet. Lisäksi testejä on markkinoitu käyttöohjeen käyttötarkoituksen vastaisesti.

Koska kuluttajalta ei voi edellyttää tietämystä ja kokemusta koronakotitesteistä, jälleenmyyjällä on vastuu valita luotettavat tuotteet valikoimiinsa. Kuumentuneilla testimarkkinoilla asiantunteva ja vastuunsa kantava maahantuoja onkin jälleenmyyjän paras yhteistyökumppani.

Koronakotitestejä hankittaessa kannattaa huomioida toimittajan luotettavuuden lisäksi se, että testit ovat helppokäyttöisiä ja luotettavia. Käyttäjien kokemukset Flowflexistä ovat olleet positiivisia.

Bernerin maahantuoma Flowflex-antigeenipikatesti on yksi harvoista tällä hetkellä tarjolla olevista testeistä, josta löytyy valmis uuttoliuosputki. Liuosputken ansiosta testi ei vaadi käyttäjältä liuosten käsittelyä, mikä parantaa testin luotettavuutta.

Jälleenmyyjä voi varmistua vaatimukset täyttävän Flowflex-testin aitoudesta sillä, että käyttöohjeista löytyy Bernerin maahantuojatiedot Bernerin logolla.

Saatavuus

Flowflex-koronakotitestien saatavuus on hyvä. Berner pystyy toimittamaan tuotteita heti varastosta sekä yksittäin pakattuna että viiden testin pakkauksessa.

Yhteydenotot