Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä

Kuvassa Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä puettuna Kuvassa Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä
Kuvassa Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä puettuna
Kuvassa Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä

Bea Pro kirurginen suu-nenäsuojus tyyppi IIR kiinnityslenkeillä

Maski muotoiltavalla nenäosalla ja joustavilla korvalenkeillä

Erittäin hyvin istuva ja hengittävä kolmikerroksinen PP-kuitukankaasta valmistettu tyypin IIR suu-nenäsuojus muotoiltavalla nenäosalla ja korvien taakse kiinnitettävillä joustavilla lenkeillä. Korkean suodatuskapasiteetin omaava suunenäsuojus täyttää standardin SFS EN 14683:2019 suodatustehokkuusvaatimuksen ja suojaa käyttäjäänsä roiskeilta. Hypoallergeeninen suu-nenäsuojus on lasikuiduton ja lateksiton.

  • Pakkauksessa 50 kpl kasvomaskia.
  • Testattu Suomessa.

Käyttöohjeet

Pese tai desinfioi kädet ennen kuin asetat puhtaan kirurgisen maskin kasvoille. Aseta maski kasvoille korvien taakse asetettavilla kiinnityslenkeillä niin että nenä ja suu peittyvät. Älä koske maskin pintaan ennen kuin se on puettu päälle. Muotoile kirurginen maski nenän juureen tiiviisti siten, että nenä peittyy sen alle ja vedä maskin alareuna leuan alle. Älä koskettele maskia käytön aikana. Pese kädet ennen kuin poistat maskin tarttumalla kiinnityslenkkeihin. Älä koske maskin pintaan. Pese tai desinfioi kädet maskin riisumisen jälkeen ja hävitä käytetty maski.

Tuotenumero: 15841112