Beckman Coulter Vi-CELL® BLU

Beckman Coulter Vi-CELL® BLU

Solulaskuri

Käyttäjien inspiroima suunnittelu 

Uusi ja nopeampi Beckman Coulter Vi-CELL® BLU automatisoi solujen laskemisen ja elinkelpoisuuden analysoinnin Trypan Blue -värjäys menetelmän avulla.

Uusi Vi-CELL® BLU on suunniteltu yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja kehitysideat ovat kerätty asiakaspalautteista. Analysaattori sisältää samat toiminnot kuin aikaisemmat mallit, mutta sen käytöstä on tehty entistä helpompaa.

Pieni näytemäärä

Vi-CELL® BLU vaatii vain 200 ul:n näytemäärän, mikä on vähemmän kuin muiden markkinoilla olevien laitteiden tarvitsema määrä ja puolet vähemmän kuin aiemman XR-mallin tarvitsema näytemäärä.

Nopeampi näytteidenkäsittely 

Vi-CELL® BLU käsittelee näytteitä nopeammin, koska kuvat otetaan talteen nesteiden ollessa liikkeessä. Aiempi XR-malli oli jo nopea automaattinen solulaskuri, mutta BLU:n päivitetyn tekniikan avulla käsittely- ja analysointiajat lyhenevät huomattavasti. Uusi ”Fast mode” on jopa 50 % nopeampi kuin ”normal mode”.

Joustavuus 

Vi-CELL BLU nopeuttaa prosesseja ja lisää joustavuutta tarjoamalla mahdollisuuden käyttää 24-paikkaista näytekarusellia tai 96-kaivoista kuoppalevyä näytteen tutkimiseen. Karuselli voidaan ottaa helposti pois ja 96 kuoppalevypaikka löytyy suoraan karusellin alta.

Lataa ja käynnistä 

Vi-CELL BLU:n avulla voit nopeasti ladata näytteesi laitteeseen ja palata muiden töiden pariin. Laitteen automaattisten säätimien avulla työnkulku pysyy koko ajan samana. Reagenssien lataamiseen ei enää tarvita putkia vaan reagenssipaketti vain liu’utetaan laitteeseen ja Vi-Cell on heti käyttövalmis.

Vi-CELL BLU:n edut ja parannukset:

  • Pieni näytteen koko
  • Nopea näytteen käsittelyaika
  • Kompakti koko ja pieni laboratorion jalanjälki
  • Joustava näytteenotto – karuselli tai 96-kaivoinen levy
  • Suuri näytekapasiteetti
  • Työkalut datan käsittelyyn
  • Ohjelmisto Win10 ympäristössä

Valmistaja: Beckmann Coulter

Vi-CELL BLU solulaskurin esittely (Youtube)

Tutustu Vi-CELL® BLU solulaskuriin valmistajan sivuilla