FoodScan 2 Dairy™ soveltuu juustoille, voille, levitteille ja fermentoiduille tuotteille. FoodScan 2 Dairy™  on pitkän kehitystyön viimeisin versio NIR transmissioteknologiassa, mikä nostaa tulostarkkuuden ja tehokkuuden aivan uudelle tasolle.

Tulos saadaan alle 25 sekunnissa ja kolmen säteen analyysillä entistä suurempi osa näytteestä tulee analysoitua, mikä tulostarkkuuden lisäksi vähentää näytteenkäsittelyn tarvetta. FoodScan 2:n valmiit ja uniikit kalibroinnit on tehty tuhansilla näytteillä, jotka on kerätty ympäri maailmaa.

Kalibrointien parametrit ovat rasva, kosteus, proteiini, suola, kuiva-aine, laskennallinen ei-rasvainen kuiva-aine. PLS-kalibroinnit: tyydyttyneet rasvahapot juustossa ja pH fermentoiduissa tuotteissa. Lisäksi samanaikainen värin määritys CIE L*a*b -standardin mukaisesti.

Valmistaja: FOSS

Tutustu FoodScan 2 Dairy™ maitotuoteanalysaattoriin valmistajan sivuilla