Kuvassa TePe GOOD Compact Soft hammasharja
Kuvassa TePe GOOD Compact Soft hammasharja

TePe GOOD Compact Soft hammasharja

Biopohjaisesta muovista valmistettu vastuullinen TePe-hammasharja. Helppokäyttöinen hammasharja on kehitetty yhteistyössä hammashoidon asiantuntijoiden kanssa

GOOD Compact Soft on biopohjaisesta muovista valmistettu vastuullinen TePe-hammasharja. Helppokäyttöinen hammasharja on kehitetty yhteistyössä hammashoidon asiantuntijoiden kanssa tehokkaaseen ja hellävaraiseen plakin poistoon.

TePe GOOD ‑hammasharjoista on saatavana kolme kokoa: Regular, Compact ja Mini. Kapeneva harjaspää helpottaa vaikeisiin paikkoihin pääsyä ja (päistään) pyöristetyt harjakset puhdistavat hellävaraisesti. TePe GOOD ‑hammasharjan kaulaa voidaan taivuttaa ilman lämmitystä.

Huolehdi suuhygieniastasi pesemällä hampaat hammasharjalla ja ‑tahnalla aamuin ja illoin. TePe GOOD Compact Soft ‑hammasharja sopii aikuisille ja lapsille.

TePe GOOD ‑hammasharjan varsi on valmistettu sokeriruo’osta tuotetusta biopohjaisesta muovista. Harjakset ovat biopohjaista polyamidia. Ne on siis valmistettu uusiutuvista raaka-aineista – tässä tapauksessa risiiniöljystä. Korvaamalla fossiilisia raaka-aineita muilla vaihtoehdoilla TePe mahdollistaa hiilidioksidipäästöjen kierrättämisen hammasharjan elinkaaren aikana 95-prosenttisesti tuotteen laadusta, tehosta tai muotoilusta tinkimättä.

  • Myyntierä: 14 kpl

Tuotenumero: 301685