Kuvassa Tepe Good Mini Extra Soft Hammasharja yksittäispakkaus
Kuvassa Tepe Good Mini Extra Soft Hammasharja yksittäispakkaus

TEPE GOOD MINI HAMMASHARJA

Biopohjainen GOOD Mini extra soft hammasharja sopii lapsille ensimmäisen hampaan puhkeamisesta 3 ikävuoteen saakka.

GOOD Mini extra soft on biopohjaisesta muovista valmistettu TePe-hammasharja. Helppokäyttöinen hammasharja on kehitetty yhteistyössä hammashoidon asiantuntijoiden kanssa tehokkaaseen ja hellävaraiseen plakin poistoon.

TePe GOOD ‑hammasharjoista on saatavana kolme kokoa: Regular, Compact ja Mini. Kapeneva harjaspää helpottaa vaikeisiin paikkoihin pääsyä, ja päistään pyöristetyt harjakset puhdistavat hellävaraisesti. TePe GOOD ‑hammasharjan kaulaa voidaan taivuttaa kuumentamatta.

Huolehdi suuhygieniastasi pesemällä hampaat hammasharjalla ja ‑tahnalla aamuin ja illoin. TePe GOOD Mini X-soft ‑hammasharja sopii lapsille ensimmäisen hampaan puhkeamisesta 3 ikävuoteen saakka.

TePe GOOD ‑hammasharjan varsi on valmistettu sokeriruo’osta tuotetusta biopohjaisesta muovista. Harjakset ovat biopohjaista polyamidia. Ne on siis valmistettu uusiutuvista raaka-aineista – tässä tapauksessa risiiniöljystä. Korvaamalla fossiilisia raaka-aineita muilla vaihtoehdoilla TePe mahdollistaa hiilidioksidipäästöjen kierrättämisen hammasharjan elinkaaren aikana 95-prosenttisesti tuotteen laadusta, tehosta tai muotoilusta tinkimättä.

  • Myyntierä 14 kpl/ltk yksittäispakattuna tai
  • 7 kpl/ltk 3 kappaleen monipakkauksena

Monipakkaus on kustannustehokkaampi vaihtoehto, joka kannustaa hammasharjan tiheämpään vaihtoväliin kun uusi hammasharja on valmiiksi saatavilla.

Tuotenumerot

  • TePe GOOD Mini Extra Soft hammasharja:301686
  • Tepe GOOD Mini Extra Soft hammasharja 3 kpl:301386