Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja 3 kpl pakkaus
Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja
Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja
Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja
Kuvassa TePe GOOD Regular Soft hammasharja 3 kpl pakkaus

TEPE GOOD REGULAR HAMMASHARJA

Laadukas perushammasharja aikuisille ja vanhemmille lapsille.

GOOD Regular Soft on biopohjaisesta muovista TePe-hammasharja. Helppokäyttöinen hammasharja on kehitetty yhteistyössä hammashoidon asiantuntijoiden kanssa tehokkaaseen ja hellävaraiseen plakin poistoon.

TePe GOOD ‑hammasharjoista on saatavana kolme kokoa: Regular, Compact ja Mini. Kapeneva harjaspää helpottaa vaikeisiin paikkoihin pääsyä, ja päistään pyöristetyt harjakset puhdistavat hellävaraisesti. TePe GOOD ‑hammasharjan kaulaa voidaan taivuttaa kuumentamatta.

Huolehdi suuhygieniastasi pesemällä hampaat hammasharjalla ja ‑tahnalla aamuin ja illoin. TePe GOOD Regular Soft ‑hammasharja sopii aikuisille ja vanhemmille lapsille.

TePe GOOD ‑hammasharjan varsi on valmistettu sokeriruo’osta tuotetusta biopohjaisesta muovista. Harjakset ovat biopohjaista polyamidia. Ne on siis valmistettu uusiutuvista raaka-aineista – tässä tapauksessa risiiniöljystä. Korvaamalla fossiilisia raaka-aineita muilla vaihtoehdoilla TePe mahdollistaa hiilidioksidipäästöjen kierrättämisen hammasharjan elinkaaren aikana 95-prosenttisesti tuotteen laadusta, tehosta tai muotoilusta tinkimättä.

Saatavilla yksittäispakattuna (myyntierä 14 kpl/ltk) tai 3 kappaleen monipakkauksena (myyntierä 7 pkt/ltk)

Monipakkaus on kustannustehokkaampi vaihtoehto, joka kannustaa hammasharjan tiheämpään vaihtoväliin kun uusi hammasharja on valmiiksi saatavilla.

Tuotenumerot

  • TePe GOOD Regular Soft hammasharja:301684
  • TePe GOOD Regular Soft hammasharja 3 kpl:301384