Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,5 mm 8 kpl Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,6 mm 8 kpl Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,7 mm 8 kpl Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,8 mm 8 kpl
Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,5 mm 8 kpl
Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,6 mm 8 kpl
Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,7 mm 8 kpl
Kuvassa Tepe Hammasväliharja 0,8 mm 8 kpl

TEPE HAMMASVÄLIHARJA

Laadukkaat hammasväliharjat hammasvälien päivittäiseen puhdistukseen. Kehitetty yhdessä hammashoidon asiantuntijoiden kanssa.

TePe-hammasväliharja on suunniteltu puhdistamaan hampaiden välit sieltä, minne tavallinen hammasharja ei ylety. Sitä kannattaa käyttää päivittäin, jotta ikenet ja hampaat pysyvät terveinä ja raikkaina. Hammasväliharjaa voidaan käyttää niin hammasvälien, implanttien, kruunujen kuin siltojenkin puhdistukseen.

Tuotteen harjakset ovat erittäin pehmeät, joten se sopii käyttäjille, joilla on herkät ikenet, kuiva suu tai haavoja suussa. Sitä voidaan myös suositella leikkauksen jälkeiseen käyttöön sekä käyttäjille, jotka pitävät pehmeästä harjasta.

TePe Interdental Brush Extra Soft ‑hammasväliharjasta on saatavana kuusi värein merkittyä kokoa – ISO-koot 1–6 – joten tarjolla on sopivia vaihtoehtoja niin kapeille kuin leveillekin hammasväleille. Jotta hammasväliharjat olisivat pienintä yksityiskohtaa myöten laadukkaita, ne on kehitetty yhteistyössä hammashoidon asiantuntijoiden kanssa. Päivittäin käytettynä ne poistavat jopa 40 prosenttia enemmän plakkia kuin pelkkä hammasharja. Tehokas plakinpoisto ehkäisee ientulehduksia, hampaiden reikiintymistä ja pahanhajuista hengitystä.

Korvaamalla fossiiliset raaka-aineet fossiilittomilla mäntyöljyillä massatasejärjestelmässä olemme pienentäneet hammasväliharjan hiilijalanjälkeä 80 prosenttia – tuotteen laadusta, tehosta tai muotoilusta tinkimättä. Pakkaus on valmistettu uusiutuvista raaka -aineista. 

Tuotenumerot

  • Tepe Hammasväliharja 0,5 mm 8 kpl x 10 pss:131230
  • Tepe Hammasväliharja 0,6 mm 8 kpl x 10 pss:131240
  • Tepe Hammasväliharja 0,7 mm 8 kpl x 10 pss:111250
  • Tepe Hammasväliharja 0,8 mm 8 kpl x 10 pss:111260