Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva
Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

Aistihuoneet

Kuvassa Huone juuri sinulle-niminen aistihuone

Asiantuntevat monialaiset asiantuntijamme laativat yksityiskohtaiset aistihuonesuunnitelmat kattavan aistiympäristön luomiseksi. Aistitila mukautetaan käytettävissä olevaan tilaan, terapiatavoitteisiin ja käyttäjien erityistarpeisiin.

Esimerkkejä erilaisista aistitiloista

Jos pohdit aistihuoneen tai -tilan luomista tietyille käyttäjille tai haluat luoda yksinkertaisen, rauhoittavan snoezelen-tilan huoneen nurkkaukseen, alta löydät esimerkkejä erilaisista SHX-aistihuoneista, joita on onnistuneesti toteutettu yli 15 eri maassa.

Tutustu aisti-tuotteisiin valmistajan verkkosivuilla

Tutustu aistihuone-esitteeseen

Näin käytät SHX-aistihuonetta

Lue lisää aistitiloista Qineran blogista

Tutustu SHX-aistitiloihin

Aistihuoneen hankinnan askeleet

SHX-aistihuone

Sinä kuvittelet ja me luomme! Pyydä veloitukseton projektiluonnos tarpeidesi, käytettävissä olevan tilan ja terapeuttisten tavoitteiden mukaisesta aistitilasta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme medlab.tilaukset@berner.fi!

Tuloksia ei löytynyt.

Kysy tuotteesta

Kalle Siltala

Kalle Siltala

Myyntiedustaja & Product Champion, Terveysteknologiset apuvälineet, Ahvenanmaa, Varsinais-Suomen, Kanta- ja Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Satakunnan, Keski-Suomen, Etelä- ja Keski- Pohjanmaan ja Pohjanmaan HVA:t +358 40 2211 025 kalle.siltala@berner.fi
Aleksi Pukki

Aleksi Pukki

Myyntiedustaja & Product Champion, Terveysteknologiset apuvälineet, Uudenmaan, Kymenlaakson, Pohjois- ja Etelä-Karjalan, Pohjois- ja Etelä-Savon, Pohjois-Pohjanmaan, Kainuun ja Lapin HVA:t +358 44 775 1290 aleksi.pukki@berner.fi

Yhteydenottopyyntö