Herokuva_ammattipuhtaus

Ammattipuhtaus

Berner Pro tarjoaa maan kattavimman valikoiman puhtaus- ja hygieniatuotteita ammattipuhtauteen. Tuomme markkinoille puhtaasti kotimaisia, Heinäveden tehtaillamme suomalaisella työllä valmistettuja ammattipuhtauden tuotteita. Tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejämme ovat muun muassa HETI ja LV.

Kotimaiset tuotteet sopivat hyvin suomalaiseen tapaan huolehtia puhtaanapidosta. Omia tuotemerkkejämme täydentävät alan johtavien valmistajien ammattisiivouksen tuotteet, jotka on kehitetty tekemään työstä mahdollisimman tehokasta, nopeaa ja ergonomista ympäristömyönteisin menetelmin.

Kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuvia tarpeita. Tuotekehityksemme perusta on hyvät materiaalit ja korkealaatuinen työ.

Suomalaisena, pitkään alalla toimineena yrityksenä osaamme ottaa huomioon erityisvaatimukset, joita pohjoisen olosuhteet asettavat ammattipuhtaustuotteille. Tässäkin suhteessa asiakkaamme voivat odottaa jokaiselta Berneriltä hankkimaltaan tuotteelta vain parasta.

Tuloksia ei löytynyt.

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö