Kuntoutus ja apuvälineet - herokuva
Kuntoutus ja apuvälineet

Ratkaisumme vastaavat asiakkaidemme erilaisiin apuväline- ja kuntoutustarpeisiin sekä mahdollistavat hyvän arjen erilaisissa elämäntilanteissa. Meille tärkeintä on palvella apuvälineiden, kuntoutuksen ja hyvinvointituotteiden käyttäjiä yhteistyössä terveydenhoidon ja kuntoutuksen ammattilaisten kanssa.

IQ Cath virtsakatetrit ja katetroinnin apuvälineet

Toistokatetroinnissa tuotteiden laatu ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Pisarapäinen IQ Cath -erikoiskatetrissa nämä ominaisuudet on otettu huomioon tehden siitä erinomaisen katetrin vuosiksi eteenpäin.

IQ Cath -katetrissa yhdistyvät jäykät ja pehmeät materiaalit tehden katetroinnista hellävaraista ja helppoa. Patentoitu pisarakärki ohjaa katetrin kulkua, ja pisaran jälkeiset osat ovat joustavia ja pehmeitä aiheuttaen näin mahdollisimman vähän painetta virtsaputkeen. Katetrin runko-osa on jäykkä, jonka vuoksi se sopii itsekatetrointiin.

IQ Cath -katetrin päässä on yleisliitin, joka sopii kaikkiin standardivirtsapusseihin. Saatavana heti valmiina, liukasteella/nesteellä tai ilman sekä keräyspussilla varustettuna ns. matkamallina, jossa liukaste on integroituna katetripakkaukseen.

Tuloksia ei löytynyt.