Laboratorio

Tarjoamme laboratorioiden tarpeisiin kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme.

Asiakaskuntamme koostuu julkisen sektorin toimijoista, eri teollisuuden alojen asiakkaista sekä tutkimus- ja palvelulaboratorioista. Asiakkaamme arvostavat erityisesti laajaa tuotevalikoimaamme, asiantuntijuuttamme ja paikallista huoltopalveluamme.

Maahantuomme laadukkaita laboratoriolaitteita ja -tuotteita kansainvälisesti tunnetuilta valmistajilta, kuten FOSS, Shimadzu, Beckman Coulter ja Lauda. Asiakkaillamme on mahdollisuus päästä testaamaan laitteistoa demolaboratoriossamme Herttoniemessä. Kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaamme asiakkaidemme tarpeiden pohjalta.

Haluamme olla asiakkaillemme ratkaisukeskeinen kumppani ja uskomme, että avoimella ja luottamuksellisella yhteistyöllä rakennamme kaikkia hyödyttäviä kokonaisratkaisuja. Asiantunteva ja kokenut tiimimme pyrkii löytämään parhaat asiakasta yksilöllisesti palvelevat ratkaisut, minkä lisäksi tarjoamme asiakaskohtaista koulutusta ja tukea. Lisäksi asiakkaat saavat meiltä luotettavaa teknistä tukea ja laitehuoltoa omien tarpeidensa mukaisesti määräaikaishuollosta täyshuoltosopimuksiin.

Kysy tuotteesta