Kuvassa sairaanhoitajia käytävällä
Desinfektio, hygienia ja puhtaus

Laaja tuotevalikoimamme palvelee monen alan ammattilaisia terveydenhuollosta, hoivasektoriin ja ammattisiivoukseen sekä tarjoaa kokonaisvaltaisia desinfektio-, hygienia- ja siivousratkaisuja.

Pesuaineet ja puhdistusaineet

Ammattimainen lopputulos saavutetaan, kun käytetään oikeita puhdistus- ja pesuaineita. Bernerin asiantuntijuus ammattipuhtauden tuotteiden kehittäjänä sekä valmistajana tukee puhtauden ammattilaisten työtä.

Heinävedellä vastuullisesti ja asiantuntemuksella valmistetut ammattikäyttöön kehitetyt puhdistus- ja pesuaineet muodostuvat omasta HETI-tuotesarjasta, joka on jo 40 vuoden ajan ollut ammattilaisten käytössä.
Puhdistusaineiden tuotevalikoimaa täydentää yli 30 vuotta puhtauden ammattilaisia Suomen markkinoilla palvellut Wetrok-sarja.

Asiakkaamme toimialat asettavat vaatimuksia korkeatasoiselle puhtaudelle ja hygienialle. Vastaamme asiakkaidemme vaatimuksiin kehittämällä aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan muuttuviin tarpeisiin.
Puhdistusaineiden tuotevalikoimamme muodostuu muun muassa yleispuhdistus-, peruspuhdistus-, saniteettitilojen puhdistusaineista ja lattioiden puhdistus- ja hoitotuotteista. Lisäksi valikoimassamme on laaja koneellisen astianpesun tuotesarja ja erikoistuotteita.

Wetrok annostelupullo 500 ml

Wetrok annostelupullo 500 ml

Puhdistusaineiden käyttöliuoksille tyhjä 0,5 litran muovipullo mitta-asteikolla Lue lisää
VIRKON
Kuvassa Virkon 1 kg

VIRKON

Jauhemainen desinfektioaine pintojen desinfektioon Lue lisää
Nordex Poolclean 5 litraa

Nordex Poolclean 5 litraa

Uima-altaiden, allastilojen sekä suihku- ja saniteettitilojen puhdistukseen Lue lisää

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö