Laboratorio

Tarjoamme laboratorioiden tarpeisiin kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme.

Pipetointirobotiikka

Beckman Coulter on Yhdysvalloissa vuonna 1935 perustettu yritys ja olemme edustaneet Beckman Coulter Life Sciences segmenttiä vuodesta 1992.

Ensimmäinen kaupallinen Biomek julkaistiin vuonna 1984 ja mallisarjaan kuuluu tällä hetkellä viisi eri robottimallia; Biomek 4000, NXp, FXp, i5 ja i7. i-sarjan laitteet julkaistiin vuonna 2017 ja ne korvaavat tulevaisuudessa NXp ja FXp-sarjan robotit. Beckman Coulterilla on tarjolla vaihtoehtoja aina yksittäisistä laitteista laajoihin integraatiokokonaisuuksiin.

Beckman Coulterin -pipetointirobottien suunnittelussa ollaan pyritty vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja automatisoidut työasemat tarjoavat parhaan mahdollisen kokonaisuuden yhdistettynä asiakkaiden ehdottamiin parannuksiin. Biomekin automaattiset työasemat on suunniteltu optimoimaan luotettavuus ja toistettavuus sekä ne auttavat lisäämään tehokkuutta, optimoimaan workflow:ta ja nopeuttamaan tutkimuksia.

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö