Keittiöhygienian konsepti

Suunnitelma keittiöhygienian toteuttamiseen luo edellytykset puhtaaseen ja turvalliseen ruoanvalmistukseen sekä työympäristöön ammattikeittiössä. Ammattikeittiöille suunnitellussa siivouksen ja hygienian konseptissa on huomioitu perussiivouksen lisäksi myös desinfiointi.

Ammattikeittiön huuvat ja rasvasuodattimet puhdistuvat HETI Jytyllä, joka poistaa hyvin noki-, rasva- ja öljypitoista likaa vahingoittamatta pintoja.

Kaikkien vettä kestävien seinäpintojen puhdistukseen soveltuu HETI Yleispesu Joutsen. Tästä aineesta löytyy sekä hajustettu, että hajustamaton versio.

Ammattikeittiön grilleille ja uuneille tarkoitettu puhdistusaine HETI Uuni&Grilli poistaa ruostumattomilta teräspinnoilta tehokkaasti rasvan ja kiinni palaneen lian. HETI Puhdas Uuni poistaa erittäin tehokkaasti kiinnipalaneita ja kuivuneita jäänteitä sekä öljykarstaa uuni- ja keittoastioiden pinnoilta.
Padat puhdistuvat HETI Raspo Joutsenella, joka poistaa tehokkaasti rasvan, valkuaispitoisen lian ja noen. Tuotetta voidaan käyttää painepesuun, vaahtopesuun ja käsimenetelmiin.

Astioiden huuhteluun tarkoitettu HETI Kirkas nopeuttaa astioiden kuivumista konepesun jälkeen. Tuote lisätään viimeiseen huuhteluveteen ja sitä käytetään vain annosteluautomaatilla varustetuissa koneissa.
HETI Puhdas on tehokas, matalavaahtoinen, nestemäinen koneastianpesuaine, erityisesti pehmeän ja keskikovan veden alueille. Tuotetta käytetään vain annosteluautomaatilla varustetuissa koneissa. HETI Puhdas ei sovellu alumiiniastioille.
HETI Kalkiton on vahvasti happamana kalkinpoistoaineena sopiva aine suurtalouksien astianpesukoneisiin, yhdistelmäuunien höyrynkehittimiin ja ruostumattomille teräspinnoille, muttei alumiinille. HETI Kalkiton sisältää korroosionestoainetta.

Varastot, kylmiöt ja pakastimet puhdistetaan HETI Yleispesu Joutsenella, joka soveltuu kaikkien vettä sietävien pintojen ylläpito- ja peruspuhdistukseen. Tuotetta voidaan käyttää sekä käsi- että konemenetelmissä.

Ammattikeittiön tasot ja vetolaatikostot puhdistaa kvattipohjainen desinfiointiaine HETI Desipesu, joka soveltuu käytettäväksi päivittäin pintojen puhdistukseen ja desinfiointiin. Tuote sopii käytettäväksi erityisesti keittiö- ja elintarviketiloissa.

HETI Plus Dip soveltuu astioiden esiliotukseen ja valkaisuun sekä pintojen puhdistukseen. Tuote sopii myös muoviastioille.

Lattiat pitää puhtaana joutsenmerkitty HETI Raspo Joutsen, joka puhdistaa tehokkaasti kiinnittyneen lian mm. suurkeittiöissä ja elintarviketeollisuudessa. Tuote irrottaa tehokkaasti rasvan, valkuaispitoisen lian, sekä noen ja soveltuu käytettäväksi painepesuun, vaahtopesuun ja käsimenetelmiin.
Lattiakaivoja varten on monikäyttöinen, desinfioiva puhdistusaine HETI Klooripesu Pro. Tuote soveltuu tiloihin, joissa vaaditaan korkeaa hygieniatasoa. HETI Klooripesu Pro valkaisee tehokkaasti sekä poistaa hometta ja hajuja.

HETI Kuitupyyhe on korkealaatuinen yleispyyhintään tarkoitettu kertakäyttöpyyhe. Kuitupyyhkeet ovat nukkaamattomia, hygieenisiä, imukykyisiä ja hyväksyttyjä elintarvikekäyttöön (food safe). HETI Kuitupyyhe soveltuu käytettäväksi kuiva-, nihkeä tai kosteapyyhinnässä. HETI Kuitupyyhetta on saatavana joko rullassa tai valmiina paloina.