Terveydenhuolto

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä.

Vahvuuksiamme ovat kattava tuotevalikoima, toimitusvarmuus, tuotekoulutus ja monialainen asiantuntijuus. Panostamme vahvasti palveluun ja haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaista yhteistyötä.

Tunnettuja ja arvostettuja tuotemerkkejämme ovat muun muassa LV ja HETI, joiden tuotekehitys tapahtuu pääkonttorillamme Herttoniemessä ja valmistus omalla tehtaallamme Heinävedellä. Oman tuotantomme lisäksi valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme, kuten KLS Martin, Teleflex, Scanlan, Orascoptic ja Bienair.

Tavoitteemme on ymmärtää terveydenhuollon arkea ja kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Asiantuntevan tiimimme sekä monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tuotevalikoimamme avulla luomme asiakkaillemme yksilölliset ja heidän tarpeitaan palvelevat kokonaisratkaisut.

Seponett tablettijäteastia

Seponett tablettijäteastia

Yksittäisten hävitettävien lääketablettien ja kapselien turvalliseen keräämiseen Lue lisää
PBS RISKIJÄTEASTIA
Kuvassa PBS 0,6 litran särmäisjäteastia

PBS RISKIJÄTEASTIA

Pyöreän muotoinen särmäisjäteastia painokansi kaksoissulkumekanismilla ja turvasiivekkeilla Lue lisää

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö