Kuva Bernerin Herttoniemen laboratoriosta

Tietoa meistä

Berner MedLab on terveydenhuollon ja laboratorioalan ammattilaisten luotettava kumppani. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa.

Berner MedLab on osa Berner Oy:ta, vuonna 1883 perustettua suomalaista, kasvavaa ja kansainvälistyvää perheyritystä. Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.

Liiketoimintayksikkömme Berner MedLab (tunnettiin aiemmin nimellä Berner Pro) koostuu Medical ja Lab -liiketoiminta-alueista. Molempien liiketoimintojemme historia on pitkä. Berner Medicalin historia ylettyy vuoteen 1946, jolloin Berner aloitti lääkkeiden maahantuonnin. Berner Labin tarina taas sai alkunsa laboratoriolaitteet-osaston luomisesta vuonna 1986. Liiketoiminnat yhdistyivät vuonna 2012, kun Pro-yksikkö perustettiin.

Berner MedLab mukana ammattilaisten arjessa

Olemme olleet mukana asiakkaidemme kehityksessä jo vuosikymmeniä kehittämällä tuotteita asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, tuomalla uutuuksia ja innovaatioita maailmalta, kehittämällä asiakkaidemme henkilöstön osaamista ja jopa rakentamalla yhdessä menestyksekästä liiketoimintaa.

Oman kotimaisen tuotantomme lisäksi valikoimaamme kuuluu korkealaatuisia tuotteita ulkomaisilta, alansa huippua edustavilta päämiehiltämme. Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotevalikoimaamme asiakkaidemme muuttuvien tarpeiden mukaan. Erityisesti oma kotimainen tuotekehityksemme auttaa meitä vastaamaan aktiivisesti asiakkaidemme toiveisiin. Kotimaisella tuotannolla on myös merkittävä vaikutus työpaikkojen ja ammattitaidon säilyttämisessä Suomessa. Lisäksi täydennämme asiakkaidemme tarpeiden mukaan valikoimaamme luotettavilta valmistajilta maahantuoduilla tuotteilla.

Tuotteidemme laadun ja turvallisuuden varmistaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Työskentelemme pitkäjänteisesti hankintaketjumme, raaka-aineidemme ja pakkauksiemme vastuullisuuden varmistamiseksi ja kehittämiseksi. Myös kiertotalouden edistäminen on tärkeä tavoitteemme.

Berner Medical terveydenhuollon luotettava kumppani

Berner Medical on terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä. Vahvuuksiamme ovat kattava tuotevalikoima, toimitusvarmuus, tuotekoulutus ja monialainen asiantuntijuus.

Tavoitteemme on ymmärtää terveydenhuollon arkea ja kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Asiantuntijamme pyrkivät aina löytämään yhdessä asiakkaan kanssa yksilölliset, heidän tarpeitaan palvelevat ratkaisut, oli kyse sitten leikkaussalista tai hoitokodista. Panostamme vahvasti palveluun ja haluamme tehdä asiakkaidemme kanssa kokonaisvaltaista yhteistyötä tuotekehityksestä koulutukseen. Lisäksi moderni logistinen palveluketjumme takaa asiakkaillemme varmat toimitukset sovittuun aikaan.

Berner Lab tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Berner Lab tarjoaa laboratorioiden tarpeisiin kokonaisvaltaisia laite- ja palveluratkaisuita. Autamme valinnassa, koulutamme ja huollamme. Asiakaskuntamme koostuu julkisen sektorin toimijoista, eri teollisuuden alojen asiakkaista sekä tutkimus- ja palvelulaboratorioista. Asiakkaamme arvostavat erityisesti laajaa tuotevalikoimaamme, asiantuntijuuttamme ja paikallista huoltopalveluamme.

Monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän tuote- ja palveluvalikoimamme avulla luomme asiakkaillemme yksilölliset ja heidän tarpeitaan palvelevat kokonaisratkaisut. Uskomme, että avoimella ja luottamuksellisella yhteistyöllä rakennamme kaikkia hyödyttäviä kokonaisuuksia. Erityisesti kattavan palveluvalikoimamme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme yksilöllisen palveluratkaisun, oli kyse sitten laajasta henkilöstön koulutuskokonaisuudesta tai huoltopalvelusta.

Sinivalkoisia tuotteita ammattilaisille

Olemme ylpeitä kotimaisesti kehitetyistä ja valmistetuista tuotteistamme, kuten LV, HETI, Provisor, Desinfektol, Desiol, A12t ja Dilutus 90, joilla on kaikilla Avainlippu. Tuotteiden kehittäminen tapahtuu Herttoniemessä sijaitsevassa tuotekehitysyksikössämme ja ne valmistetaan Heinävedellä omilla tuotantolaitoksillamme. Kehitämme aktiivisesti tuotevalikoimaamme vastaamaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja hyödynnämme sekä tuotekehityksessä että tuotannossa kotimaisuutta.