Kolme kirurgian työskentelee leikkauksessa
Terveydenhuolto

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä.

Pora- ja sahajärjestelmät

Englantilainen päämiehemme De Soutter Medical Ltd. on Euroopan johtavia kirurgisten pora-sahajärjestelmien valmistajia. De Soutter Medical valmistaa korkealuokkaisia ja edistyneitä pora-sahajärjestelmiä nopeasti muuttuviin terveydenhuollon tarpeisiin. Valikoimaan kuuluvat sekä akku- että sähkökäyttöiset järjestelmät.

Laaja tuotevalikoima on keskittynyt pääosin ortopediaan ja traumatologiaan.
De Soutter Medicalin tuotevalikoimassa on pora-sahajärjestelmiä myös suu- ja leukakirurgiaan, kasvokirurgiaan, korva-, nenä- ja kurkkukirurgiaan, sydän- ja thoraxkirurgiaan, selkäkirurgiaan, neurokirurgiaan ja plastiikkakirurgiaan.
Lisäksi he valmistavat laajan valikoiman kipsinpoistosysteemejä ja kipsisahoja.

Kaikkiin De Soutter Medicalin instrumentteihin löytyy laaja valikoima steriilisti pakattuja tarvikkeita mukaan lukien Stericut® poran- ja sahanterät ja ainutlaatuinen ECO Pulse™ huuhtelusysteemi.

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö