Terveydenhuolto

Olemme terveydenhuollon ammattilaisten luotettava kumppani. Parannamme elämänlaatua tarjoamalla ratkaisuja ihmisen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. Palvelemme julkista ja yksityistä terveydenhuoltoa, hoivasektoria sekä ammattipuhtauteen erikoistuneita yrityksiä.

Lääkejäteastiat

Seponett SP- ja LP-sarjan lääkejäteastiat on suunniteltu käytettäväksi sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon yksiköissä, joissa syntyy lääkejätettä.

Seponett SP- ja LP-sarjan astioiden käyttö helpottaa täyttämään terveydenhuollon toimipisteiden järjestelmällistä ja ennalta ehkäisevää toimintaa koskevat vaatimukset.

ISO 14001 standardin mukaisessa ympäristösertifikaatissa mainitaan muun muassa, että lääkejäte tulee kerätä, lajitella ja luokitella. Seponett-tuotteiden käyttäminen on siis aktiivinen lähestymistapa lääkkeiden käsittelyyn, lääkejätteeseen ja ympäristöön liittyviin kysymyksiin.

Jokaisessa astiassa on yksilöllinen sarjanumero, viivakoodi ja turvasinetit. Seponett-astiat on kehitetty ja valmistettu Norjassa.

Seponett tablettijäteastia

Seponett tablettijäteastia

Yksittäisten hävitettävien lääketablettien ja kapselien turvalliseen keräämiseen Lue lisää

Kysy tuotteesta

Yhteydenottopyyntö